Това е приоритет след проведени множество срещи с новоизбрани общински съветници

...
Това е приоритет след проведени множество срещи с новоизбрани общински съветници
Коментари Харесай

Гражданско обединение „Бургазлии“ призова за съставяне на обща група с малките формации

Това е приоритет след проведени множество срещи с новоизбрани общински съветници от целия политически набор, споделя водачът Иван Ненков

В редакцията на Флагман.бг дойде известие от Гражданско обединяване " Бургазлии ", което съумя да се пребори за двама общински съветници в новия локален парламент, с помощта и регистрацията на Политическа партия МИР. 

Ето какво е предлагането им до останалите партии и обединения, които имат по-малко от петима съветници - това е минималният брой, с цел да се оформи група:

Във връзка с миналите локални избори за кмет и Общински съвет в Бургас, както и след извършените голям брой срещи с новоизбрани общински съветници от целия политически набор, от Гражданско обединяване „ Бургазлии “ призоваваме останалите цивилен организации, които ще имат представители в новия Общински съвет, за сформиране на обща група.

Нека обединим напъните си и работим дружно за развиването на община Бургас и в отбрана на ползите на бургазлии! В новия Общински съвет Гражданско обединяване „ Бургазлии “ и Политическа партия МИР имат двама представители – Иван Ненков и Мариета Тимнева-Рохова, която е и ръководител на Сдружение с нестопанска цел „ Долно Езерово “. Заявяваме за следващ път част от главните ни цели и чакаме поддръжка за тях, а точно:

1. Прозрачност, отчетност и надзор при боравене с обществени средства /чрез въвеждане на подобаващи механизми/;

2. Сигурност за бургазлии /чрез оптимизация на видеонаблюдението/;

3. Подобряване на инфраструктурата и градската среда, както в ЦГЧ, по този начин и във всеки един от кварталите.

През втората половина на месец ноември ще се състои среща с представители на всички цивилен организации, които са на територията на община Бургас.

Предстои доста работа!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР